De Jonge Balie Noord-Holland

De Jonge Balie Noord-Holland is een Vereniging voor jonge advocaten uit het arrondissement Noord-Holland. De Vereniging telt ruim 800 leden en heeft tot doel het faciliteren van de opleiding van haar leden, het bevorderen van de onderlinge contacten en het behartigen van de belangen van jonge advocaten binnen het arrondissement Noord-Holland. 


Op 10 december 2015 zal de avond beginnen met een lezing door mr. Lenet Leusink in Café Studio (Grote Markt 25 te Haarlem), om 17.15 uur. Lenet Leusink heeft de advocatuur verruild voor coaching en geeft onder andere de 'Happy Lawyer' lezing aan advocaten. Deze lezing stipt het gat tussen de oude garde en nieuwe garde advocaten aan en gaat in op waarom ons fantastische vak soms als wat minder fantastisch wordt ervaren. 

Gelijktijdig met en aansluitend aan de lezing zal er vanaf 17.30 uur de borrel plaatsvinden, waar leden uiteraard graag in groten getale worden verwelkomd.
Na de borrel wordt de avond voortgezet in restaurant Brick (Breestraat 24-26 te Haarlem) om te genieten van het Kerstklaasdiner, waar weer een jaar lang reikhalzend naar is uitgekeken. Wij zijn bij Brick welkom vanaf 19.30 uur en zullen om 20.00 uur aan tafel gaan. Aanmelden kan uiterlijk tot 6 december bij mr. Vrolijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van uw menukeuze. Zie de flyer in de e-mail bij de nieuwsbrief voor de heerlijke mogelijkheden. De eigen bijdrage zal dit jaar € 25,-- bedragen en er is plek voor maximaal 45 personen, dus meld je snel aan! Het adagium aanmelden = betalen wordt inmiddels als bekend verondersteld.