SJBN Jonge Balie congres 5 november 2021

Na één jaar te hebben overgeslagen zal het jaarlijkse SJBN Jonge Balie congres 2021 plaatsvinden op vrijdag 5 november 2021 bij Gooiland in Hilversum.

Het Jonge Balie Congres zal dit jaar in het teken staan van de wisselwerking tussen enerzijds de ‘vrijheid’ en anderzijds de ‘veiligheid’ in het licht van de pandemie van afgelopen jaar, maar ook thema’s zoals privacy online, schending van mensenrechten en de klimaatcrisis zullen aan bod komen. Het inhoudelijke programma duurt van 10.00 tot 18.00 uur en wordt afgesloten met een borrel, diner en feest met spraakmakende artiesten. De line-up bestaat onder meer uit Antoon, Jody Bernal, Happy Feelings, Sax on Decks en many more… dus hou Instragram en LinkedIn in de gaten!

Er valt één lezingspunt te verdienen voor advocaat-stagiairs. Deelname aan het congres kost € 175,- (inclusief drankenarrangement) en aanmelden kan tot en met 28 oktober via https://www.jongebaliecongres.nl/aanmelden/.

Het SJBN Jonge Balie congres is als jonge advocaat de ultieme plek om advocaten uit het hele land te ontmoeten: dit wilt u niet missen!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.