In verband met de heersende coronaproblematiek vonden de pleitwedstrijden dit jaar noodgedwongen in een andere vorm plaats dan gebruikelijk is. Er werd – in plaats van bij de rechtbank onder toeziend oog van patroons en kantoorgenoten - gepleit op het kantoor van de Orde van Advocaten te Haarlem, waarbij alleen de jury en pleiters aanwezig waren. De evaluatie vond  online plaats en helaas kon de prijs voor de beste pleiter - de felbegeerde Gouden Bef - niet daadwerkelijk overhandigd worden.

Voor de top drie pleiters hierbij uiteraard wel een eervolle vermelding:

3. Anthony Leigh – WK Advocaten

2. Anita Wester – Victor Advocaten

1. Anouk Leibbrand – J.J.C. Engels 

Namens het bestuur van de Jonge Balie Noord-Holland willen we iedereen, en dan met name de jury en het bureau van de orde, bedanken die ervoor heeft gezorgd dat ook deze variant van de pleitwedstrijden een succes is geworden. Anouk Leibbrand, de beste pleiter van 2020, zal onze balie gaan vertegenwoordigen op de Landelijke Pleitwedstrijden. Gefeliciteerd met deze overwinning!

De Landelijke Pleitwedstrijden zijn verplaatst naar een moment later dit jaar. De datum daarvan is nog niet bekend, maar zal op een later moment uiteraard worden gecommuniceerd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.