Reis 21-24 mei 2020

Ook dit jaar zal de Jonge Balie weer een onvergetelijke reis gaan maken. De voorbereidingen van de reiscommissie zijn in volle gang en bij deze kunnen wij u mededelen dat de bestemming dit jaar het zonnige en bruisende BOLOGNA is! 

De reis zal plaatsvinden in het Hemelvaartsweekend: donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei 2020.

Naast diverse culturele bezienswaardigheden, zullen we in Bologna met circa 25 advocaten genieten van lekker Italiaans eten en zullen wij het nachtleven verkennen. Daarnaast zal er een juridische excursie plaatsvinden waarvoor een lokaal opleidingspunt wordt toegekend. Deelname vormt bij uitstek de gelegenheid om (nieuwe) balieleden van het arrondissement (beter) te leren kennen. Kortom: een reis die u niet mag missen!

De eigen bijdrage voor de reis bedraagt  € 410,-. Naast het budget dat door de Jonge Balie Noord-Holland beschikbaar wordt gesteld, zit in dit bedrag de vlucht, hotel, diverse excursies en diners inbegrepen.

Geef u snel op voor deze reis, want vol = vol. U kunt zich aanmelden door het bij de nieuwsbrief gevoegde aanmeldformulier in te vullen en dat op te sturen naar Edward Appelman: eappelman@appelman.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.