Zoeken:

Reis 20 tot en met 23 juni 2024

Ook dit jaar staat er weer een onvergetelijke reis op het programma van de Jonge Balie Noord-Holland!

In de nieuwsbrief hebben we al aangekondigd dat de reis dit jaar gepland staat van 20 juni tot en met zondag 23 juni. Met veel enthousiasme maken we nu ook de bestemming van dit jaar bekend: Wenen!

Tijdens ons verblijf in Wenen zullen we niet alleen genieten van de diverse culturele bezienswaardigheden, maar ook van het plaatselijke eten en natuurlijk zullen we de stad uitgebreid verkennen. Bovendien staat er een juridische activiteit op de planning waarvoor één lezingspunt wordt toegekend. Deelname aan de reis vormt ook bij uitstek dé gelegenheid om (nieuwe) balieleden uit ons arrondissement (beter) te leren kennen. Kortom: een reis die je niet mag missen!

Voor deelname aan de reis wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 500,-.

Je hebt tot 8 april a.s. de tijd om je aan te melden door een e-mail te sturen naar commissies@jongebalienoordholland.nl. We hebben slechts plek voor 30 personen, dus wees er snel bij, de aanmeldingen gaan hard en vol is vol! Na 8 april zullen wij aan de leden die mee gaan op reis een e-mail sturen met daarin meer informatie over de reis, waaronder de vluchtgegevens, en de betalingsgegevens voor de eigen bijdrage. Tot slot zullen ook de leden die op de reservelijst zijn geplaatst hiervan op de hoogte worden gesteld.

We kijken ernaar uit!

Namens de reiscommissie 2024 (Tony Barshini, Rajshree Meghoe, Remco Bakker, Michelle Pool en Robin Smit) en het bestuur van de Jonge Balie Noord-Holland.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.