Zoeken:

Goede Doelen

Mr. Rally dit jaar op 17 september 2016

Ook dit jaar weer een Mr. Rally, het jaarlijkse automotive hoogtepunt voor juridisch Nederland. Op zaterdag 17 september wordt de rally voor de zesde keer verreden en ook dit jaar weer ten bate van Lawyers for Lawyers. Wilt ook u dit goede doel steunen en genieten van een mooie rit over de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei? Schrijf u dan snel in via www.mr-rally.nl!

Voor leden van de jonge balie zijn er twee speciale arrangementen:

  • Een korting van € 125.- per equipe, of
  • Drie halen, twee betalen. Wie er voor zorgt dat er twee volledig
    betalende equipes inschrijven, rijdt zelf gratis mee. Zorg in dat geval dat je eerst de namen van deze deelnemers mailt naar info@mr-rally.nl. Na bevestiging van ontvangst kunnen deze equipes worden ingeschreven.

Vorig jaar reden zo’n 70 equipes mee. Naast veel advocaten deed ook voor het eerst een flink aantal bedrijfsjuristen mee. Bekijk hier de foto’s en het verslag.

Bijrijders behoeven geen jurist te zijn en meedoen kan met elk soort en type auto: van Alfa tot (Opel) Omega, van Ferrari tot Rolls-Royce, ja zelfs de onvermijdelijke donkergrijze Volvo C70 is welkom! Uiteraard zal in Mr. Magazine en op deze site uitgebreid worden bericht over de rally. Een unieke kans om uw old- of newtimer en dus ook uw leasebakje eens aan uw collega’s te laten zien!

Voor de rally is geen voorbereiding nodig. Op de dag van de rally ontvangen de deelnemers de routeboeken met alle benodigde informatie. Het exacte parcours is nog niet bekend. Start is rond het middaguur en de finish is eind van de middag in Amerongen Hier vinden de borrel en de prijsuitreiking plaats. Ook worden daar ook de loten verkocht voor de loterij georganiseerd waarvan de baten in zijn geheel naar Lawyers for Lawyers gaan. Er zijn mooie prijzen te winnen beschikbaar gesteld door BMW, Porsche, Wolters Kluwer en tal van andere bedrijven.

De Mr. Rally 2016 is powered by: Wolters Kluwer en Zandijk Letselschade Advocaten

L4L RUN DAM 2 DAM

Op 18 september 2016 gaat de 32ste editie van de Dam tot Damloop van start. De populaire loop was in minder dan twee uur uitverkocht. Viste jij dit jaar weer achter het net? Dan heb je nu de kans om toch mee te doen.

Lawyers for Lawyers heeft namelijk nog kaarten voor de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl (16,09 km). Bestel snel en doe ook mee!

En misschien nog wel mooier dan de sportieve uitdaging: door je deelname draag je bij aan de ondersteuning van vakgenoten in nood. Met het geld dat we inzamelen helpen we advocaten in het buitenland die worden bedreigd, gehinderd of gearresteerd vanwege hun werk. Denk bijvoorbeeld aan de recent bedreigde advocaten in Turkije. Dus schrijf je in en hol mee!

Inschrijven

Deelnemers kunnen meedoen als individu, maar ook als businessteam (met 5 personen). De kosten per individuele deelname bedragen € 100,-. Deelnemers wordt gevraagd om €200 aan donatiegeld op te halen. Klik hier om je in te schrijven!

Sponsors werven

Op onze pagina op PIFWorld, kun je heel gemakkelijk sponsoren werven! Vraag je familie, je sportclub, je vrienden om te doneren. En niet te vergeten; je collega’s die in ruil voor jouw zweetdruppels bij kunnen dragen aan de goede zaak. Zodra iemand geld stort komt dat, zonder enige aftrek van kosten, rechtstreeks terecht bij Lawyers for Lawyers en dat zie je direct op jouw actiepagina!

Wat doen we met het geld?

De opbrengst van deze Dam tot Dam-loop zetten we in om ons project voor advocaten in Turkije voort te kunnen zetten. Daarnaast starten we nieuwe projecten, bijvoorbeeld voor advocaten in Oost-Europa. Lees hier meer over onze acties.

De dag zelf

Op de dag van de Dam tot Dam-loop ontvang je van Lawyers for Lawyers een mooi hardloopshirt gesponsord door de SDU Rechtsorde.Voor de vijf personen die het meeste sponsorgeld inzamelen en voor degene die de snelste tijd neerzet, hebben wij nog een leuke verrassing!

Swim to fight cancer

Op 30 augustus 2015 zal voor het goede doel SwimToFightCancer een sponsor-zwemevenement plaatsvinden in het Spaarne van Haarlem. De opbrengst van dit evenement wordt gebruikt om jonge onderzoekers te sponsoren die onderzoek doen naar de minder bekende en commercieel interessante vormen van kanker.

Alle leden van de jonge balie Noord-Holland kunnen met een ploeg meedoen aan dit evenement. De wedstrijd is in principe 2 km lang, deze afstand kan ook in estafette-vorm worden afgelegd.

Lees alles over dit evenement op http://www.swimtofightcancer.nl/

Opgeven kan bij: vicevoorzitter@jongebalienoordholland.nl